Meer balsport heeft niemand!

030 - 630 88 02
info@balsportdirect.nl

 

Privacy verklaring

De server waarop onze website is ondergebracht, houdt log bestanden bij, zoals alle servers doen. Wij gebruiken de data uit deze logbestanden. Dit zijn onder andere IP adressen, browser types, bezoektijden, bezoek statistieken en bestanden die gedownload zijn. Wij gebruiken deze voor de volgende doeleinden:

Om problemen met de server te diagnostiseren.

Om informatie over de frequentie van het bezoek aan onze site, de voorkeur voor informatie en de gebruikte browser types bij te houden.

Met deze informatie proberen wij onze website zo goed mogelijk af te stemmen op de voorkeuren van onze bezoekers. Wij verstrekken deze gegevens niet aan derden. Via de formulieren op onze site kunnen gebruikers informatie verstrekken zoals hun naam, adres, e-mailadres en rekeningnummer. Deze informatie wordt gebruikt om het verzoek van de gebruikers af te handelen, ter controle, en om indien nodig hierover met hen in contact te komen en de inhoud op hun interesses af te stemmen. We gebruiken deze informatie niet voor andere doeleinden dan hier omschreven, noch verstrekken wij deze gegevens aan derden.

In banner en e-mails maakt balsportdirect.nl ook gebruik van interne en externe tracking- en logmethoden om inzicht te krijgen welke reclame uitingen het meest effectief zijn en hier zonodig op in te springen. We gebruiken deze informatie niet voor andere doeleinden dan hier omschreven, noch verstrekken wij deze gegevens aan derden.

Deze site stelt de mogelijkheid tot het schrijven van recensies ter beschikking aan de bezoekers. Let er alstublieft op dat de informatie die op dit deel van de website wordt geplaatst publiekelijk toegankelijk wordt. Wees daarom voorzichtig met het vermelden van persoonlijke informatie. U schrijft hier op eigen verantwoording.